HTML

A Jubilee blogról

Jó húsz évvel ezelőtt egy máltai srácnak volt egy álma: éttermet és kávézókat szeretne nyitni. Pincérként kezdte, majd sok évnyi munka eredményeként sikerült megvalósítania őket. Testvéreivel éttermet és három kávézót nyitottak. Most pedig a Szent István körúton is megvetették a lábukat. Ez a blog egy ma már több mint negyvenéves fickó és társa magyarországi tapasztalatairól, világutazásairól és kávézójukról, a Jubilee-ról szól.

 

Café Jubilee a Twitteren

Friss topikok

Linkblog

Kövesd a focivb-t a Jubilee-ban!

2010.06.11. 16:10 Jubilee

Ma este milliónyi férfiszempár (lehet, hogy mára már legalább ugyanennyi női szempár is) falja majd ahogy egymásnak feszül Dél-Afrika és Mexikó. Már önmagában az is igen nagy horderejű dolog, hogy afrikai ország először rendez világbajnokságot, ám mindezt akár azzal is megspékelhetjük, hogy az eseményeket egy kellemes helyen is követhetitek. 

A Café Jubilee két szélesképernyős LCD tévével és napi akcióinak átvariálásával készült a nyitónapra. Ez utóbbi egészen pontosan azt takarja, hogy söreink a szerdai akciónak megfelelő kondíciókkal fogyaszthatók! Vagyis:

1,2 liter Dreher 890 forint, 1,2 liter Pilsner 1250 forint, míg 1,2 liter Kilkenny illetve Guinness 1850 forint ma este!

Természetesen gondoltunk a hölgyekre is: meghagytuk a szokásos pénteki akciónkat: minden koktél 750 forintba kerül 18 órától 22 óráig. Mindemellé kellemes környezetet kínálunk, a meccsek után pedig könnyű sörözgetést, andalító muzsikákat, finom ételeket... vagyis mindent, ami egy jó este kezdetéhez/folytatásához szükséges.

Szólj hozzá!

Címkék: foci vb étterem kávézó vébé futball világbajnokság café jubilee

A bejegyzés trackback címe:

https://jubilee.blog.hu/api/trackback/id/tr112074505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása