HTML

A Jubilee blogról

Jó húsz évvel ezelőtt egy máltai srácnak volt egy álma: éttermet és kávézókat szeretne nyitni. Pincérként kezdte, majd sok évnyi munka eredményeként sikerült megvalósítania őket. Testvéreivel éttermet és három kávézót nyitottak. Most pedig a Szent István körúton is megvetették a lábukat. Ez a blog egy ma már több mint negyvenéves fickó és társa magyarországi tapasztalatairól, világutazásairól és kávézójukról, a Jubilee-ról szól.

 

Café Jubilee a Twitteren

Friss topikok

Linkblog

Bemutatkozik a Jubilee-terasz

2010.06.10. 17:43 Jubilee

Ordító harminc fokok szaladgálnak manapság, már a hőségriadót is bőven elrendelték, úgyhogy szerény elképzeléseink szerint ilyen helyzetben nincs is jobb annál, mint amikor az ember egy kellemes teraszon hűs limonádét szürcsöl. Így aztán mi is nyitottunk egy teraszt!

Kávézónk új négyzetmétereit egy rövid, ám annál hangulatosabb videó segítségével szeretnénk bemutatni nektek. Csak, hogy tudjátok hol várható esténként élő zene, koktélparty, s ahol délutánonként nyugodtan ejtőzhettek egyet a nyári melegben, a város szívében.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jubilee.blog.hu/api/trackback/id/tr882072157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása