HTML

A Jubilee blogról

Jó húsz évvel ezelőtt egy máltai srácnak volt egy álma: éttermet és kávézókat szeretne nyitni. Pincérként kezdte, majd sok évnyi munka eredményeként sikerült megvalósítania őket. Testvéreivel éttermet és három kávézót nyitottak. Most pedig a Szent István körúton is megvetették a lábukat. Ez a blog egy ma már több mint negyvenéves fickó és társa magyarországi tapasztalatairól, világutazásairól és kávézójukról, a Jubilee-ról szól.

 

Café Jubilee a Twitteren

Friss topikok

Linkblog

Teljes terjedelmében elfoglalta a Jubilee a netet!

2010.06.08. 10:46 Jubilee

Örömmel jelenthetjük, hogy elindult a Jubilee-blog. Ezzel a mondattal egy időben, nagyjából ugyanazzal a lendülettel több kérdés is felmerülhet. Mi ez a Jubilee-blog, mi lesz itt egyáltalán és valóban örömteli pillanat ez?

Nagyon röviden és tömören a Jubilee-blog két máltai kávézótulaj pesti élményeivel és gondolataival foglalkozik. Ez aztán elég sok mindent felölel. Így például a későbbiekben izgalmas receptekkel, interjúkkal, cikkekkel lehet találkozni errefelé.

Mivel legtöbb időnket mégis csak a Szent István körúton, a Vígszínházzal szemben töltjük, ezért értelemszerűen a legtöbb íromány mégis csak innen fog kikerülni. Vagyis főleg máltai receptekkel lehet majd összefutni, illetőleg élménybeszámolóink nagy valószínűséggel korlátozódnak majd az egykori Henry J. Bean's környékére.

Egyébiránt ha olvasóink szemfülesnek bizonyulnak akkor akár még egy két személyes vacsorával is meglephetjük őket. Erről azonban majd még később... :)

 

Szólj hozzá!

Címkék: kávé étterem gasztronómia kávézó

A bejegyzés trackback címe:

https://jubilee.blog.hu/api/trackback/id/tr232065148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása